Welcome to Ningbo Suita Filter Material Co., Ltd.

2013 Duitse Wereld filtratie en separatie technologie en apparatuur Industry Exhibition FILTECH2013

2013 Duitse Wereld filtratie en separatie technologie en apparatuur Industry Exhibition FILTECH2013 


Show Time: 22 oktober 2013 -24 dagen 
  
Locatie: Wiesbaden, Rhein-Main-Hallen 
  
Organiserend Comite: Filtech Exhibitions Duitsland 
  
Tentoonstelling periode: om de twee jaar 
  
Info: 
Duitse Wereld Filtration en Separation Technology & Equipment Exhibition is Europa's enige professionele aspecten van filtratie en separatie tentoonstellingen, internationale professionele tentoonstelling scheidingsfilter positionering tentoonstelling, is het belangrijkste tentoonstellingscentrum van de wereldwijde filtratie industrie, gehouden in 1967, de eerste sessie, na de om de twee jaar gehouden, zal elke show de meest geavanceerde filtratie en separatie technologieën en producten tentoonstellen. FILTECH 2011 (internationale filtratie en separatie technologie tentoonstelling en conferentie) was 22-24 maart 2011 gehouden in Wiesbaden, Duitsland, de tentoonstelling van de totale oppervlakte van 7400 vierkante meter. Exposanten en bezoekers hebben aanzienlijke groei meegemaakt, het aantal exposanten steeg met 46% of meer, trok in totaal 230 mondiale exposanten; exposeren meer dan 38% groei in het aantal bezoekers, waaronder internationale tentoonstelling van de totale geregistreerde professioneel publiek kijkers 56 %, Duitsland 44% van de lokale tentoonstelling. De tentoonstelling is naar verwachting meer dan 250 bedrijven register hebben. Als toonaangevende evenement van de industrie op het gebied van filtratie, is de tentoonstelling zal naar verwachting meer dan 7.000 professionals. 
  
Markt Achtergrond: 
De huidige wereldwijde filtratie markt groeit sneller dan de groei van het BBP. In de gezondheidszorg, bescherming van het milieu wordt steeds belangrijker vandaag, heeft filtering erg belangrijk geworden in ontzilting toepassingen zoals filtratie tempo in sommige landen zijn exponentieel stijgen. De opkomst van filtertechnologie zal stellen 50.000 bedrijven actief deel te nemen in deze enorme wereldwijde markt. Uiteraard gefilterd in de besluitvorming in de wereldwijde besluitvorming systeem te worden beschouwd, en de snelle ontwikkeling van China van de ontwikkeling van 's werelds besluitvorming systeem om de maximale voordelen te krijgen. 
  
Exposities: 
Een verscheidenheid van filtratie en separatie, uitrusting, synthetische vezels, glas, metaal vezels, polyester, polypropyleen, nylon, polyvinyl alcohol, en andere speciale doek, metaal sinteren en diverse filter; diverse netwerken, draad, gaas producten, draad netto-machines, draadtrekken sterft, draadtrekken accessoires, screen oppervlaktebehandeling apparatuur en grondstoffen, gaas machine aanverwante accessoires. Een verscheidenheid van filtratie en separatie-apparatuur, apparatuur, filtratie-membraan en membraanfiltratie apparaten; (microfiltratie, ultrafiltratie, nanofiltratie, omgekeerde osmose) en uitrusting, airbag filtermedia en filtreerstoffen en complete sets van apparatuur; filter apparatuur ( plooi, filter gieten, lamineren, coaten, enz.); luchtzuivering apparaat; rioolwaterzuivering apparatuur, waterzuivering apparatuur; diverse industriële filtratie en separatie-apparatuur en aanverwante apparatuur filter, filter, filter, filters, oliefilter, enz.; diverse filtratie-testapparatuur, filtratie technology services, consulting;