Welcome to Ningbo Suita Filter Material Co., Ltd.

2013 nmet vilg szrs s elvlaszts technolgik s berendezsek szakkillts FILTECH2013

2013 német világ szrés és elválasztás technológiák és berendezések szakkiállítás FILTECH2013 


Show Time: október 22, 2013 -24 nap 
  
Helyszín: Wiesbaden, Rhein-Main-Hallen 
  
Szervez Bizottság: Filtech Kiállítások Németország 
  
Kiállítás idszak: kétévente 
  
Info: 
Német világ Szrés és elválasztás technológia és berendezések Kiállítás Európa egyetlen hivatásos szempontjait szrés és elválasztás kiállítások, nemzetközi szakmai kiállítás elválasztása szr elhelyezése kiállítás, a globális szrés iparág legfontosabb kiállítása, megszervezte az els 1967-ben, majd a kétévente megrendezend, egyes show lesz kiállítás a legfejlettebb szrési és elválasztási technológiák és termékek. FILTECH 2011 (nemzetközi szrés és elválasztás technológia kiállítás és konferencia) volt a március 22-24 2011-ben tartott Wiesbaden, Németország, a kiállítás, a teljes területe 7400 négyzetméter. A kiállítók és a látogatók tapasztalt jelents növekedést, a kiállítók száma 46%-kal vagy annál több, vonzott, összesen 230 nemzetközi kiállító; kiállító több mint 38%-os növekedés a látogatók száma, beleértve a nemzetközi kiállítása az összes jegyzett szakmai közönség számára a nézk 56 %, Németországban 44%-a helyi kiállítási. A kiállítás várhatóan több mint 250 vállalkozás nyilvántartásba. Mint az iparág vezet rendezvény területén a szrés, a kiállítás várhatóan több mint 7000 szakember. 
  
Piaci háttér: 
A jelenlegi globális szrés piac gyorsabban n, mint a GDP növekedési üteme. Az egészségügy, a környezetvédelem egyre fontosabb ma, szrés vált rendkívül fontos a sótalanítás alkalmazások, mint például szrési arány egyes országokban növekszik exponenciálisan. Emelkedik a szrési technológia lehetvé teszi, 50.000 cég aktívan részt ebben a hatalmas globális piacon. Természetesen beszrdött a döntési rendszer a globális döntéshozatali rendszer figyelembe kell venni, és a gyors fejldés a kínai a fejlesztési, a világ döntéshozatali rendszer, hogy a legnagyobb hasznot. 
  
Kiállítások: 
A különböz szrési és elválasztási berendezések, eszközök, szintetikus szálak, üveg, fém, rostok, poliészter, polipropilén, nejlon, polivinil-alkohol, és egyéb különleges ruhával, és a különböz fém-szinterezés szrvel; különböz hálózatokon, drót, drótháló termékek, drót Net gép, drót rajz meghal, drót rajz kiegészítk, képerny felületkezelés berendezések és alapanyagok, dróthálót gép tartozékaik. Számos szrés és elválasztás berendezések,, szrés membrán és a membrán szrés berendezések, (mikroszrés, ultraszrés, nanoszrés, fordított ozmózis) és a berendezések, légzsák szranyag és a szr eszközök és komplett berendezések, szr berendezések ( Tuck, szr öntvény, laminálás, bevonat, stb), légtisztító berendezések, szennyvíztisztító berendezés, víztisztító berendezések, különböz ipari szrés és elválasztás berendezések és segédberendezések szr, szr, szr, szrk, olajszr, stb a különböz szr vizsgálati eszközök, szrés technológiai szolgáltatások, tanácsadás;